Tasarımı Kaydet  Kapat

 Hac ve Umre yazılımının genel özellikleri nelerdir?

 Hac ve Umre yazılımının genel özellikleri nelerdir?

     Seyahat acentelerin bir kısmı her sezon hac ve umre yazılımları ile ilgili rahat bir yöntem bulmaya çalışmaktadırlar. Eski tip yöntemleri kullanmak işlerin çözümü noktasında değil de daha fazla karışıklıkların ortaya çıkmasına sebep olduğu için yeni çözümler bu sorunu çözmede etkindir. Turasistan, acentelerde kullanılması için hac yazılımı yapmaktadır.
 

     Aynı zamanda umre yazılımı ile çözüm noktasında etkilidir. Kolay kullanım imkanı sunmasıyla oldukça fazla tercih edilen yazılımlar arasındadır. Özel olarak üretilen bu yazılımlar oldukça kullanışlı ve sadedir. Yazılımda ki amacın kolay kullanım imkanı sunmasıyla takibi kolay olmaktadır.
 

 Basit Bir Şekilde Hac ve Umre Turları Kontrolü

 
     Yazılımların hazırlanmasında profesyonel olarak hazırlanması ile acentenin ihtiyacı olan ihtiyaçların tamamını karşılamaktadır. Vize firmaları ile hızlı bir şekilde entegrasyon sunması ile hızlı ve pratik vize işlemlerini yapma imkanı vermektedir. Umre yazılımı ile ekranda bayi, müşteri, turlar ve transfer ile ilgili olarak ayrı işlemler yaparak basit bir şekilde yapılmaktadır. Hac yazılımı açısından rapor verme olanağı sunması yönüyle de olumlu yönlerini ortaya çıkarmaktadır. 
 

 Hac ve Umre Yazılımının Genel Özellikleri

 
 - Müşteri hizmetleri
 - Planlama
 - Muhasebe ve tahsilat 
 - Firma İşlemleri ve İnsan Kaynakları
 - Vize ve Pasaport
 - Online müşteri kayıt sistemi ve tahsilatı
 - Müşteri ve Tur Yönetimi
 - Biletleme ve hızlı raporlama işlemleri
 - Maliyet durum göstergesi
 - Panelde Turasistan Yönetim İmkanı sunmaktadır.

 

Etiketler: hac yazılımı umre yazılımı turasistan